Esittely

Olen 47-vuotias valokuvaaja Espoosta.

Olen pienestä pitäen kulkenut kamera kädessä. Filmikamera oli mukana jo rippikoulussa ja armeijan metsäleireilläkin se kaikista tärkein varuste :)

Filmikauden jälkeen oli aika siirtyä digikameroiden maailmaan ja se tuli koluttua aika täydellisesti läpi. Lopulta digikuvien kliinisyys ja yliterävyys alkoi häiritsemään minua ja kuvista puuttui valokuvien alkuperäinen henki. Valokuvauksesta oli tullut liiallinen pixelihömpötys ja se on suurimmaksi osaksi aivotonta räiskintää. Lopulta päätin siirtyä takaisin filmien maailmaan ja nautin siitä koko prosessista alusta loppuun. Joka kerta on jännittävää nähdä filmin tallentamat hetket ja en tiedä mitään hienompaa tunnetta kuin hyvin onnistunut valokuva.

Jos pitäisi kiteyttää niin mustavalkofilmillä tulee valokuvauksen todellinen sielu esiin jota ei voi millään muulla formaatilla korvata ja sitä perinnettä haluan pitää yllä.

Valokuvaus on minulle elämäni suurin intohimo ja uskon, että se näkyy myös kuvissani ja siinä miten (hiljaisesti) työskentelen. Sytyn aina kun pääsen kuvaamaan tapahtumia tai jotain missä on loputon pienien hetkien virtaus jonka voi pysäyttää ja tallentaa.

Poikkeuksellisesti en laita kuvagalleriaa töistäni tänne ihan siitä syystä, että sinulle ei synny mielikuvaa tai odotusta millaisia kuvista pitäisi tulla vaan pääset myös nauttimaan valokuvauksen yllätyksellisyydestä kun saadaan filmit kehitettyä ja olen varma, että voit olla tyytyväinen lopputulokseen.